Natiunea MMA

GLORY 5, in 16 februarie la Londra; Tyrone Spong vs Remy Bonjasky lupta in Main Event
20/11/2012

Dupa ce tocmai si-a facut debutul cu succes in MMA-ul profesionist - in cadrul galei inaugurale a World Series of Fighting - Tyrone Spong ramane in continuare foarte ocupat. Urmatoarea sa aparitiei in lupta nu este insa in MMA, asa cum s-ar fi asteptat multa lume, ci o revenire la prima sa mare dragoste, kickboxul profesionist.

Si cum Tyrone e considerat drept unul dintre cei mai buni grei din lume, in ciuda dimensiunii sale nu foarte impunatoare, adversarul sau nu putea sa fie decat un alt nume mare.

Pe 16 februarie, in Londra, GLORY Sports International pune in scena gala cu numarul 5 din istoria promotiei GLORY, iar Main Eventul serii este confruntarea dintre Tyrone Spong si Remy Bonjasky, multiplu campion mondial al K-1. Vestea a fost facuta publica pentru prima data de catre Tyrone, pe contul sau de Twitter.

"Tocmai am primit confirmarea ca lupt cu Remy Bonjasky in 16 feb" a scris acesta.

Gala GLORY 5 are loc pe 16 februarie, la Excel Arena in Londra, si ii va avea pe fight-card, printre altii, pe vedetele locale Liam Harrison si Jordan Watson, care ii vor intalni pe "Stone Cold" Steve Moxon si respectiv Mosab Amrani.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA