Natiunea MMA

GLORY 4 a fost mutat pe sfarsitul anului, si va avea loc odata cu DREAM 18
09/11/2012

In ultima saptamana, mai multe zvonuri despre gala GLORY 4 au inceput sa circule in cercurile kickboxului mondial, dupa succesul galei cu numarul 3 de la Roma. Conferinta de presa tinuta de organizatia olandeza la Tokyo a pus capat acestor zvonuri.

GLORY 4 Tokyo va fi mutata din data de 2 decembrie si se va desfasura concomitent cu gala DREAM 18 din 31 decembrie. Practic cele doua evenimente au fost combinate intr-unul singur, care va include Grand Slam Tournamentul de saisprezece luptatori la categoria grea.

Maratonul din 31 decembrie se va desfaura pe durata a nu mai putin de sapte ore si va avea 15 lupte GLORY de kickbox si 7-9 lupte DREAM de MMA si va fi transmis live de catre SkyPerfect in Japonia.

Toti cei care deja au cumparat bilete pentru GLORY 4 din 2 decembrie isi vor primi banii inapoi si se pot reorienta spre gala din Ajunul Anului Nou.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA