Natiunea MMA

GLORY 4 Grand Slam, pe 2 decembrie in Tokyo, Japonia
24/09/2012

Organizatia olandeza GLORY Sports Internationa a anuntat intr-o conferinta de presa gala cu numarul 4 din istoria promotiei GLORY, sub titulatura de Grand Slam. Gazda acestui eveniment va fi Makuhari Messe, din Tokyo, Japonia, iar data va fi 2 decembrie.

Intre numele mari prezente la conferinta de presa se numara Remy Bonjasky, Peter Aerts, Semmy Schilt, Fabiano Aoki, Koichi Pettas si Yoshihiro Sato.

Bonjasky, Aerts si Schilt urmeaza sa ia parte la Grand Slam, turneul dedicat categoriei grele, Fabiano Aoki si Koichi Pettas lupta la GLORY 2 in Bruxelles pe 6 octombrie, iar Yoshihiro Sato la GLORY 3 in Roma, pe 3 noiembrie.

Turneul Grand Slam va pune fata in fata 16 dintre cei mai buni grei ai lumii, care au semnat contracte de colaborare cu GLORY Sports International.

In cadrul aceleiasi conferinte de presa a fost facuta publica intentia GLORY de a organiza, incepand din 2013, Grand Slam-uri pentru categoriile 65kg, 70kg, 77kg, 85kg, 95kg si SuperHeavyweight. Pe langa asta, in mai multe zone ale globului se vor organiza turnee Road To GLORY, de selectie a talentelor locale.

Avand in vedere ca Daniel Ghita nu mai lupta in K-1, in urma unor neintelegeri contractuale, si a numelor mari anuntate deja ca facand parte de Grand Slam-ul celor de la GLORY, exista posibilitatea ca in viitorul apropiat sa aflam despre semnarea unui acord intre organizatia lui Bas Boon si sportivul roman.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA