Natiunea MMA

GLORY 21, anuntat oficial pentru 8 mai in San Diego
25/02/2015Gala cu numarul 21 din istoria organizatiei GLORY, probabil cea mai mare promotie din kickboxul profesionist mondial in acest moment, a fost confirmata de catre oficiali pentru 8 mai la Valley View Casino in San Diego. Capacitatea salii este de putin peste 16.000 de persoane, asa ca evenimentul se anunta a fi unul de zile mari.

Artem Levin isi va apara titlul in fata invingatorului turneului de calificare gazduit de GLORY 20 in Dubai. Asadar potentialul sau adversar poate fi Jason Wilnis, ALex pereira, Wayne Barrett sau Simon Marcus.

In San Diego vom putea vedea la lucru si cativa dintre cei mai buni grei americani, intr-un turneu de calificare al carui castigator va primi dreptul de a urca in ring cu Rico Verhoeven, intr-o confruntare cu titlul pe masa.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA