Natiunea MMA

GLORY 17 Los Angeles: Bogdan Stoica lupta in Turneul Last Man Standing
23/04/2014Chiar daca cei de la GLORY au pornit motoarele destul de greu in acest an, acum ele sunt turate la capacitate maxima.

Dupa GLORY 14 Zagreb si GLORY 15 Istanbul, cea mai mare promotie de kickbox profesionist a lumii revine pe atat de cautata piata americana, mai intai cu GLORY 16 Denver si apoi cu gala numarul 17. The Forum din Los Angeles, in data de 21 iunie, va fi gazda GLORY 17, un eveniment  care se anuntat din ce in ce mai interesant, pe masura ce sunt facute publice numele participantilor.

Dupa ce la GLORY 16 Denver, greii vor fi cei care ne vor delecta cu prestatia lor, si unde il vom putea vedea la lucru pe Benny Adegbuiy intr-un superfight impotriva lui Daniel Sam, in Los Angeles luminile reflectoarelor se vor indrepta spre categoria -85kg, una neglijata mult timp in lumea K-1, unde doar +95kg si -70kg prezentau interes.

Desigur, pentru noi punctul maxim de interes este, cel putin pana in acest moment, participarea lui Bogdan Stoica. El va concura in Turneul Last Man Standing, alaturi de nume de top din kickboxul mondial: Artem Levin, Joe Schilling, Wayne Barrett, legendarul Melvin Manhoef, Filip Verlinden, Alex Pereira si Simon Marcus. Va fi cu adevarat cel mai important test pentru Bogdan, marcand atat debutul sau la cel mai inalt nivel cat si cea mai puternica concurenta cu care a avut de-a face pana acum. Si chiar daca nu va avea o misiune usoara, credem in sansa lui si ii tinem pumnii pentru o prestatie cat mai buna.

In aceeasi gala, organizatorii au mai anuntat si mult asteptata confruntare dintre Andy Ristie si Ky Hollenbeck, la categoria -70kg, unde Andy trebuie sa isi arate revenirea dupa infrangerea suferita in finala Turneului de la GLORY 14 Zagreb in fata lui Davit Kiria.

Din pacate nu au mai aparut informatii legate si de revansa dintre Ghita si Rico Verhoeven, pe care e posibil ca organizatorii sa o pastreze pentru urmatoarea gala sub bannerul GLORY.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA