Natiunea MMA

GLORY 13 va avea loc pe 2 Decembrie in Tokyo, fosta casa a K-1
06/09/2013GLORY isi indreapta atentia catre Japonia din nou, de aceasta data catre finalul anului, mai exact pe 21 Decembrie la Ariake Colosseum. Pana acum singurul nume anuntat ca participant la gala a fost Nieky Holzken, membru al Golden Glory.

Daca ar fi sa presupun persoanele  implicate in eveniment, ar trebui sa ma gandesc la Alexander Stetsurenko si Karapet Karapetyan alaturi de Joe Valtellini vs. Kharim Ghajji pentru a concura in turneu. Va fi un Super Fight, si daca ar fi sa presupun modalitatea de difuzare a evenimentului, probabil Spike TV din America va fi partenerul media.

Aceasta gala e inca un pas din planul foarte bine pus la punct al organizatiei europene, prin care incearca atat sa ia locul gigantului care a fost o data K-1, testand totodata apele din mult mai bogata si mai cautata piata nord-americana prin galele de la New York, Los Angeles si Chicago.

Sursa 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA