Natiunea MMA

GLORY 13 Tokyo, probabil cea mai importanta gala de kickbox din acest an
12/11/2013GLORY 13 incepe sa prinda contur ca probabil cea mai importanta gala din lumea kickboxului profesionist in 2013.

Pentru a marca cum se cuvine revenirea in Tara Soarelui Rasare, organizatia europeana pregateste un spectacol memorabil, in care sa poata fi vazuti la lucru luptatori de legenda din lumea acestui sport, dar si tinere talente care si-au demonstrat deja valoarea in alte colturi ale lumii.

Main Eventul serii va fi revansa dintre sportivul nostru Daniel Ghita si Errol Zimmerman, contand pentru categoria grea (+95de kg), in care sportivul originar din Curacao dar care traieste si se antreneaza in Olanda va incerca sa se razbune pentru infrangerea severa pe care Daniel i-a administrato prin KO nu cu mult timp in urma.

Co-Main Eventul il va aduce in lumina reflectoarelor pe favoritul publicului local Makoto Uehara, care a luptat in trecut sub bannerul K-1 World Grand Prix. Acesta il va intalni pe americanul Dustin Jacoby la categoria semi-grea, aceasta lupta aratand inca o data interesul si grija manifestata de GLORY pentru piata si publicul din Statele Unite.

GLORY 13 va fi gazda Turneului Categoriei Semi-Mijlocii (77kg) in care sunt inscrisi olandezul Nieky Holzken, belgianul Marc de Bonte, canadianul Joseph Valtellini si armeanul Karapet Krapetyan.

De mare interes se vor bucura si super-fighturile serii, in care ii vom putea revedea pe legendarii Peter Aerts si Remy Bonjasky luptand cu "sangele nou" reprezentat de Rico Verhoeven, proaspat castigator al Turneului Categoriei Grele de la GLORY 11 Chicago - unde a trecut mai intai de Gokhan Saki pentru a il invinge in finala pe Daniel Ghita - si respectiv Anderson "Braddock" Silva.

Ieri, organizatia european a mai anuntat inca doua superfighturi. Primul dintre ele va marca revenirea pe scena mare a kickboxului profesionist a brazilianului Ewerton Teixeria, odata unul dintre cei mai buni tineri luptatori ai K-1 si care nu a mai luptat la acest nivel de la World Grand Prixul din 2010. El va avea un adversar deloc comod in persoana lui Hesdy Gerges.

La categoria -65kg, marocanul de 26 de ani Mosab Amrani, deja un nume consacrat in galele europene, va lupta cu un alt favorit local, actualmente clasat pe locul 1 in topul sportivilor GLORY, japonezul Yuta Kubo.

Fight-cardul nu este inca 100% complet, si avand in vedere ca evenimentul va avea loc numai in 21 decembrie, ne asteptam la alte surprize placute din partea organizatorilor.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA