Natiunea MMA

GLORY 11 pe 12 octombrie in Chicago si GLORY 12 pe 9 noiembrie in New York
02/08/2013In lumea kickboxului profesionist, zvonurile leagate de urmatoarele gale puse in scena de organizata GLORY au fost alimentate de declaratia lui Nathan Corbet ca va lupta pentru prima data sub bannerul lor in octombrie, in Chicago.

Oficialii organizatiei au confirmat ieri dupa masa cele doua gale despre care se vorbea de ceva vreme.

GLORY 11 are loc la Sears Center in Chicago, pe 12 octombrie. Aceasta va marca debutul lor Live in programele postului de televiziune Spike TV. Nu se cunoaste inca fight-cardul serii, dar exista deja zvonuri despre main eventul dintre Nathan Corbet vs Tyrone Spong, ca si despre Turneul de patru luptatori la categoria grea, care ii include pe cativa dintre cei mai buni sportivi din lume, Daniel Ghita, Gokhan Saki, Rico Verhoeven si Anderson "Braddock" Silva. Avand in vedere ca Daniel vrea sa isi ia revansa in fata lui Saki dupa infrangerea recenta de la Istambul, e foarte probabil ca cei doi sa fie repartizati in asa fel incat sa nu se poata intalni decat in finala, iar asta da drept posibile semifinale Saki vs Rico si Ghita vs Silva.

GLORY 12 va marca revenirea promotiei in The Big Apple - New York, cand, pe 9 noiembrie, Spike Tv va transmite de asemenea Live gala dintr-o locatie mult mai mare decat la precedenta vizita, The Theater at Madison Square Garden fiind acum gazda ostilitatilor. Gala va avea un Turneu la categoria usoara, si e posibil sa ii vedem la lucru pe Giorgio Perosyan si pe castigatorii celor doua lupte de la aceasta divizie din gala GLORY 10 Los Angeles.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA