Natiunea MMA

Freddy Roach: "Anderson Silva vs Georges St Pierre e un fel de Pacquiao vs Mayweather din MMA"
11/02/2011

Presedintele UFC, Dana White a afirmat nu o data ca cea mai mare diferenta in opinia sa dintre box si MMA este faptul ca aceasta din urma nu are nici o problema in a organiza lupte pe care fanii doresc sa le vada, aproape in fiecare luna.

In ceea ce priveste boxul, nu exista o lupta mai dorita de fani decat Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather. Cu toate acestea, confruntarea dintre cei doi are sanse foarte mici sa se intample.

Nu la fel stau lucrurile si cu echivalentul acestei monumentale confruntari din MMA - Anderson Silva vs Georges St Pierre. Intr-un episod al showului de televiziune Ultimate Insider, Freddy Roach, celebrul antrenor de box, a comparat cele doua perechi de luptatori.

Vorbind despre posibilitatea acestei confruntari, Freddy a spus: "Va fi o lupta mare. Va fi un fel de Pacquiao vs Mayweather din MMA. E un baiat care urca in greutate ca sa lupte cu un oponent mai mare si probabil mai bun. Anderson e un boxer mai bun in acest moment. Georges devine si el tot mai bun. Sunt mult mai apropiate de Georges decat sunt de Anderson in acest moment. Sunt cateva lucruri pe care le-am aflat despre Anderson cu care cred ca il pot ajuta pe Georges."

Nimeni nu se asteapta ca vre-unul dintre cei doi sa nu fie in cea mai buna forma posibila, dar Roach simte nevoia sa accentueze lucrul asta.

"Pentru lupta asta, ne putem astepta ca amandoi sa fie in cea mai buna forma. Georges e mai puternic fizic si poate sa il domine pe brazilian. Anderson e mai tehnic si stie sa controleze distanta de lupta. Distanta va fi cheia acestei lupte."

In acelasi episod al Ultimate Insider, Dana White a declarat pentru prima data in public ca daca GSP il invinge pe Jake Shields la UFC 129 pe 30 aprilie in Toronto, ne putem astepta sa vedem acest superfight "pana la sfarsitul lui 2011 sau in prima parte a lui 2012."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA