Natiunea MMA

Frankie Edgar vs Gray Maynard, scoasa de pe Fight Cardul galei UFC 130
10/05/2011

O situatie destul de rar intalnita a aparut in cazul Main Eventului galei UFC 130. Atat Frankie Edgar cat si Gray Maynard au fost fortati sa se retraga din lupta, datorita accidentarilor.

Presedintele UFC, Dana White a confirmat pentru MMA Fighting retragerea celor doi.

Se pare ca Edgar are o accidentare mai serioasa, el suferind o dubla fractura de coaste in timpul antrenamentului. Surse apropiate celeilalte tabere au indicat o accidentare la genunchi a lui Maynard.

Lupta ar fi trebuit sa fie ultima din trilogia dintre cei doi. Maynard a castigat prima confruntare, in aprilie 2008, prin decizia unanima a arbitrilor judecatori. In ianuarie, revansa a fost un all-time classic in care dupa ce Maynard aproape ca l-a trimis in lumea viselor pe campion, acesta a revenit si a castigat in cele din urma decizia arbitrilor.

Maynard vs Edgar III va avea loc aproape sigur in viitor, dar nu exista nici un orar stabilit pentru asta. Avand in vedere ca recuperarea celor doi ar trebuie sa fie undeva in jur la 6-8 saptamani, White a sugerat ca e posibil ca aceasta lupta sa aiba loc in august sau septembrie.

In aceasta situatie, Quinton Jackson vs Matt Hamill va fi promovata pe pozitia de Main Event, iar Frank Mir vs Roy Nelson va deveni astfel co-Main Event. O lupta la categoria semi-mijlocie intre Thiago Alves si Rick Story va urca de asemenea din preliminarii pe Tabelul Principal.

UFC 130 are loc pe 28 mai la MGM Grand Garden Arena, in Las Vegas.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA