Natiunea MMA

Frankie Edgar vs. Ben Henderson stabilit pentru UFC 144 în Japonia
14/11/2011


Frankie Edgar                   vs                Ben HendersonLa mai puţin de două ore după ce Ben Henderson a devenit pretendentul numarul 1 la titlu, el are deja o dată stabilită la meciul pentru centura împotriva campionului Frank Edgar.

Cei doi se vor întâlni pe 26 februarie 2012 la Saitama Super Arena in Japonia, la evenimentul care ar putea să fie numerotat UFC 144.

Dana White, președintele UFC, a confirmat faptul că lupta a fost programată, în cursul conferinței de presă care a avut loc după UFC on FOX.

"Cred ca este o confruntare pe cinste", a declarat Henderson, după aflarea veștii. "Sunt la fel de încrezător, ca oricare dintre luptători, în UFC. În ceea ce privește lupta cu Frankie, am să fac o treabă mai buna pentru a respecta planul de luptă .... Cred că ne potrivim destul de bine. Trebuie să respect planul de luptă, sunt foarte entuziasmat. Eu si Frankie vom face un spectacol de zile mari. "

Henderson si-a îmbunătățit palmaresul la 15-2 cu o victorie prin decizie unanimă, depășindu-l pe Clay Guida, cu o combinație de lovituri și luptă la sol. Aceasta a fost a treia victorie consecutivă de la venirea sa în UFC, urmând victorii împotriva lui Jim Miller și Mark Bocek.

Edgar vine după o performanță la UFC 136 care va fi probabil nominalizată pentru Lupta  Anului și Revenirea Anului. Edgar a fost aproape făcut knock-out în prima rundă a luptei sale cu Gray Maynard și a revenit, câștigând în a patra rundă prin TKO. Edgar are un palmares de 14-1-1.

White a spus ca lupta va fi probabil main event-ul spectacolului, care va marca prima dată când UFC aduce octogonul în Japonia sub patronajul Zuffa.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA