Natiunea MMA

Frankie Edgar ii ia locul accidentatului Erik Koch si lupta cu Jose Aldo pentru titlul de la pana
31/08/2012

Fostul campion al categoriei usoare Frankie Edgar isi va face debutul la categoria pana impotriva detinatorului centurii, brazilianul Jose Aldo.

Edgar il va inlocui pe Erik Koch, a anuntat intr-un interviu pentru USA Today presedintele organizatiei americane Dana White. UFC 153 are loc la HSBC Arene in Rio de Janeiro, pe 13 octombrie. In aceeasi seara, Quinton Jackson va lupta cu Glover Teixeira, un alt favorit local, iar Jon Fitch il va intalni pe starul in devenire Erick Silva.

Edgar, 30 de ani, a cucerit titlul categoriei usoare in aprilie 2010, cand a obtinut o decizie controversata in fata lui BJ Penn, inainte de a il depasi mult mai clar pe acesta in revansa de dupa cateva luni. Au urmat apoi doua lupte cu Gray Maynard, in care el si-a aparat cu succes titlul. El si-a pierdut apoi titlul in fata lui Benson Henderson in luna februarie, iar apoi a fost foarte aproape sa isi ia revansa, dar a pierdut la decizie neunanima la UFC 150.

Aldo trebuia sa lupte initial cu Koch in iulie la UFC 149, dar a fost fortat sa se retraga datorita unei accidentari. Considerat de toata lumea drept cel mai bun luptator de categoria pana din lume, el nu a mai fost invins din 2005, si are acum la activ o serie de 14 victorii consecutive. In varsta de 25 de ani, el a trecut ultima data de Chad Mendes la UFC 143 in luna ianuarie.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA