Natiunea MMA

Frankie Edgar, campionul categoriei usoare, revine la UFC Japan, pe 26 februarie
11/11/2011

Campionul categoriei usoare a UFC, Frankie Edgar, isi va apara centura in gala UFC Japan, din 26 februarie 2012. Vestea a fost confirmata din mai multe surse apropiate de tabara sportivului, cat si de promotia americana.

Gala va avea loc la Saiatama SuperArena si va marca revenirea in Japonia a celei mai mari organizatii de MMA a lumii, dupa aproape 15 ani de la prima aparitie din 21 decembrie 1997. Desi inca nu se stie cine ii va fi adversar, este foarte posibil ca Frankie sa urce in cusca impotriva castigatorului luptei dintre Clay Guida si Ben Henderson, care are loc la UFC on FOX 1.

Edgar a luptat pentru ultima data la UFC 136 in luna octombrie, unde si-a aparat cu succes centura in fata lui Gray Maynard, punand capat luptei cu rivaluls au parca dintotdeauna cu lovituri de pumn inainte de expirarea timpului oficial.

Oficialii UFC nu au confirmat inca nici gala din Japonia si nici statutul de prtendent la titlu al castigatorului dintre Guida si Henderson, dar toate semnele arata in aceasta directie.

Urmariti in continuare Natiunea MMA pentru a afla mai multe detalii despre aceasta lupta.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA