Natiunea MMA

Frank Mir vs Rodrigo Nogueira, la UFC 140 pe 10 decembrie
08/09/2011

Pe 10 decembrie, la Air Canada Center in Toronto, Canada, promotia americana UFC pune in scena gala cu numarul 140 din istoria sa.

Ieri a fost confirmata oficial prima confruntare importanta de pe fight-cardul serii. Fostii campioni ai categoriei grele Frank Mir si Antonio Rodrigo Nogueira se vor intalni in co-Main Eventul galei.

In aceeasi seara mai pot fi vazuti la lucru Rory MacDonald vs Brian Ebersole si Rich Attonito vs Claude Patrick.

Mir a castigat doua lupte consecutive inainte de aceasta confruntare. Cei doi s-au mai intalnit o data la UFC 92 in 2008, cand Frank Mir a reusit un KO in runda a doua a confruntarii si a castigat astfel titlul interim al diviziei grele. El nu a mai reusit sa unifice titlurile, pierzand in fata lui Brock Lesnar in urmatoarea sa lupta.

Singurul om care a detinut titlul categoriei grele atat in PRIDE Fighting Championship cat si cel interim al UFC, Noguera a avut parte de suisuri si coborasuri in cariera sa din Octogon. Imediat dupa infrangerea din fata lui Mir, el l-a depasit la puncte pe Randy Couture la UFC 102, dar apoi a fost facut KO de actualul campion al categoriei grele Cain Velasquez in februarie 2010. Ultima sa aparitie in cusca a fost un KO reusit in fata mult mai tanarului Brendan Schaub la UFC 134, in Rio.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA