Natiunea MMA

Frank Mir vs. Alistair Overeem, confirmati oficial pentru UFC 167
06/09/2013Cei din UFC i-au ales pe Frank Mir si Alistair Overeem, ambii de la categoria grea, pentru a participa la evenimentul UFC 167.

Mir (16-8) a avut 3 infrangeri consecutive, Josh Barnett infrangandu-l in co-main-eventul UFC 164 in mai putin de 2 minute.

Overeem (36-13, 1 NC) a fost foarte aproape de o victorie asupra lui Travis Browne in co-main event-ul UFC Fight Night: Shogun vs. Sonnen, dar a pierdut cu un knock-out primit din partea adversarului sau. Aceasta a fost a doua infrangere consecutiva, prima fiind printr-un knock-out brutal primit din partea lui Antonio Silva, fiind astfel foarte dezamagitor pentru cei din promotie.

Daca insumam knockout-urile ambilor luptatori obtinem numarul de 15 (7 a lui Mir si 8 a lui Overeem).

UFC 167 va avea in main event confruntarea intre Georges St. Pierre vs Johny Hendricks, iar in co-main-event intalnirea dintre Rashad Evans si Chael Sonnen. La cele doua se va adauga lupta dintre Rory MacDonald si Robbie Lawler de la categoria semimijlocie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA