Natiunea MMA

Frank Mir trece temporar in Strikeforce si lupta cu Daniel Cormier
26/07/2012

Intr-o schimbare total neanticipata de vre-unul dintre media outleturile din lumea MMA-ului, Frank Mir s-a oferit de buna voie sa treca temporar sub bannerul Strikeforce pentru a il putea intalni pe Daniel Cormier in ultima lupta de la categoria grea din istoria (relativ) scurta a promotiei americane.

"Au fost multe speculatii despre cine va fi viitorul adversar al lui Cormier, si asta e o lupta care are sens" a spus Dana White. "Realitate e ca Daniel e unul dintre cei mai buni grei din lume. Tocmai a castigat Grand Prixul si l-a invins pe Josh Barnett."

"Are nevoie de sanse sa lupte la un alt nivel, iar Frank Mir e exact genul de luptator de care are nevoie."

In decembrie anul trecut, Strikeforce a decis sa elimine categoria grea din galele sale., iar marea majoritate a luptatorilor de valoare au semnat deja contracte cu fratele mai mare UFC. Cu toate astea, partenerul media, Showtime, a cerut ca detinatorul centurii Grand Prixului sa o apere cel putin o data inainte de final.

Cormier are un palmares perfect de 10-0, si a obtinut o victorie relativ usoara in fata lui Josh Barnett in luna mai. Frank Mir, fost detinator al titlului interim al greilor UFC, avea la activ o serie de trei victorii consecutive inainte de a fi trimis in lumea viselor de actualul detinator al centurii, Junior dos Santos la UFC 146.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA