Natiunea MMA

Frank Mir ar putea fi concediat dupa prestatia de la UFC 119, spune Dana White
28/09/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Exista mai multe motive pentru care Dana White a parut sa fie foarte nervos dupa gala UFC 119, de sambata seara, dar probabil ce l-a influentat cel mai mult a fost Main Eventul serii.

Dana White l-a criticat sever pe Frank Mir pentru prestatia sa din lupta cu Cro-Cop, si chiar a declarat ca nu e imposibil ca UFC sa il concedieze pentru ca nu a luptat asa cum se astepta de la el.

"Nu stiu ce e cu Frank. Sa spui ce spune el inainte de lupta si apoi sa lupti cum a luptat el, e cam frustrant. Odata ce Cro-Cop s-a aparat in fata incercarilor sale de doborare, inima lui a ajuns la podea. Daca Frank Mir nu poate sa te smardoiasca, inima lui ajunge la fel de mica cum e cea a lui Grinch. Daca nu te poate dobori, inima lui se micsoreaza pana ajunge cat o mazare" a declarat White pentru ESPN Sports.

Intrebat de reporter daca se gandeste sa il concedieze pe Mir, White a raspuns: "Sigur. Trebuie neaparat sa iti faci datoria. Asta e un loc de munca. Daca tu mergi la munca si nu iti faci treaba, ce se intampla?"

De atunci si pana acum, probabil ca furia bossului UFC s-a mai calmat, dar a fost elocvent faptul ca Mir nu a primit bonusul pentru KO-ul serii. Nici prestatia lui Cro-Cop nu a fost cea mai buna , dar Frank Mir a fost cel mai acuzat, pentru ca era considerat favorit oricum iar croatul a acceptat sa urce in cusca in locul lui Nogueira.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA