Natiunea MMA

Foto - Vitor Belfort e aproape la fel de mare cat Brock Lesnar
02/02/2011

Fie barba lui de Viking l-a facut sa para si mai mare decat era inainte, sau fostul campion al categoriei grele a UFC, Brock Lesnar, a pierdut cateva kilograme de cand a trebuit sa se recunoasca invins in fata lui Cain Velasquez la UFC 121 din octombrie anul trecut. Sa nu uitam ca Lesnar a cantarit nu mai putin de 120kg pentru lupta cu Velasquez, iar Vitor Belfrot trebuie sa nu duca acul cantarului mai sus de 84kg sambata seara cand urca in Octogon cu campionul categoriei mijlocii a promotiei americane, Anderson Silva.

Daca ne uitam insa la fotografie, nu par sa fie 36 kg diferenta intre cei doi. Sa speram ca asta e din cauza ca Brock a scazut in greutate si nu pentru ca Vitor e cu mult peste categoria unde ar trebui sa fie in acest moment, inainte curei de slabire finale de dinaintea luptei. Poza a fost facuta vineri, iar dupa cum se pare, "The Phenom" Belfort are greutatea lui naturala de aproximativ 95-96kg.

O greutate corporala prea mare a mai fost pe lista de probleme cu care s-a confruntat brazilianul in trecut, fortand promotiile in care a luptat sa accepte confruntari la categorii intermediare de greutate. Ar fi pacat sa vedem ca Belfort ia drumul pe care a mers Paulo Filho si faca ca lupta sa nu mai aiba ca miza centura de campion, cu atat mai mult cu cat are sanse sa il invinga pe Silva.

Sursa: www.cagepotatoe.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA