Natiunea MMA

Fostul luptator UFC Lee Murray, condamnat la 25 de ani de puscarie pentru jaf armat
01/12/2010

Mike Chiappetta - www.MMAfighting.com

Fostul luptator UFC Lee Murray, condamnat anterior pentru ca a fost liderul bandei care a dat cea mai mare spargere din istoria moderna, a primit o sentinta mai mare, ajungand de la cei 10 ani anteriori la nu mai putin de 25.

In 22 februarie 2006, Murray si alti complici au intrat intr-un depozit de bani al Securitas, in Tonbridge, Kent si au reusit sa scape cu echivalentul a 92.5 milioane $. Au urmat insa o serie de arestari, iar britanicul a fost numit capul grupului si organizatorul acestui atac.

Murray a fugit in Maroc, unde a fost arestat patru luni mai tarziu din motive nelegate de jaful anterior. Autoritatile britanice au incercat sa obtina extradarea lui, dar acesta e pretins statutul de cetatean marocan, pe care l-a si primit in cele din urma. Marocul a refuzat cererea de extradare, dar a promis sa il judece conform propriilor legi pentru fapta sa.

In iunie, Murray a primit o sentinta de 10 ani pentru rolul sau in aceasta fapta, in timpul careia bada a inchis 14 angajati ai depozitului intr-o cusca si i-au amenintat cu moartea daca nu coopereaza.

Conform unei stiri a BBC World, la audierea de ieri din Rabat, sentinta lui Murray a fost marita dupa ce autoritatile britanice s-au plans ca cei 10 ani sunt prea putin pentru fapta sa. Apelul lui Murray a fost respins.

Murra, care a implinit 33 de ani in 12 noiembrie, are un palmares de 8-2-1 in cariera sa profesionista de MMA, iar cea mai importata lupta a sa a fost o infrangere prin decizia arbitrilor in fata lui Anderson Silva in ultima sa aparitiei oficiala. Viata sa a fost insa intotdeauna plina de probleme, si se pare ca a trecut, printre altele, printr-o lupta de strada cu Tito Ortiz, o injunghiere chiar de ziua lui si chiar o incercare de a evada din inchisoare..
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA