Natiunea MMA

Fostul greu UFC Pat Barry isi face debutul pentru GLORY in luna mai
19/03/2014Debutul lui Pat Barry in GLORY este planificat.

Fostul luptator UFC il va intalni pe Zack Mwekassa intr-un turneu de la categoria grea, ce va avea loc in 3 Mai in cadrul evenimentului GLORY 16 din Denver, Colorado.

Barry a parasit UFC-ul in Ianuarie, si si-a exprimat dorinta de a reveni la o cariera in kickboxing. El a parasit kickboxingul in 2007, avand un record de 15-5-1, trecand la MMA, unde a obtinut un record de 8-7 ca pro, si 5-7 in cadrul Octogonului.

“Sa ma lupt, sau sa fac jiu-jitsu doar de dragul acestui sport? E minunat, mai ales cand porti gi-ul. ”, a spus acesta in cadrul The MMA Hour. “E amuzant, imi place, cred ca e super! Ca exercitiu e minunat! Dar cand  vine vorba de o confruntare, vreau sa fiu acolo, sa ne lovim unul pe altul, sa se vada cine e mai puternic. Asta imi doresc!”

Inainte de a lupta in GLORY, Barry va avea debutul in kickboxing sambata aceasta impotriva lui Ed Burris in cadrul World Kickboxing Association – Combat Sports Challenge 39 din Richmond.

Adversarul sau, Mwekassa, va avea de asemenea debutul in 3 Mai. Detine un record de 10-0 in kickboxing si 14-4 in box.

In continuare este fight-card-ul ce va fi difuzat live pe Spike TV.

Finala turneului C: Semifinalistul A vs. Semifinalistul B
Titlul mondial al categoriei simijlocii: Nieky Holzken vs. Marc de Bonte
Lupta de rezerva a turneului: Pat Barry vs. Zack Mwekassa
Turneu semifinala B: Anderson Silva vs. Sergey Kharitonov
Turneu semifinala A: Ben Edwards vs. Errol Zimmerman
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA