Natiunea MMA

Fostul campion de la categoria grea Josh Barnett se intoarce in UFC
22/05/2013Intoarcerea lui Josh Barnett in UFC este iminenta.

Sherdog.com a confirmat modificarea dintr-o sursa apropiata taberei luptatorului, care a declarat ca Barnett si UFC au fost de acord sa semneze un contract pentru mai multe lupte. MMAJunkie.com au fost primii care au semnalat semnarea contractului marti seara.

Fiind unul dintre cei mai intriganti veterani ai categoriei grea, Barnett, in varsta de 35 de ani, a avut debutul in MMA in 1997, si a avut 9 victorii consecutive inainte de a intra in UFC in 2000. “The Warmaster” a castigat 3 din primele 4 lupte din cadrul Octogonului, preluand titlul categoriei grea de la Randy Couture in 2002, dar nu a putut sa se bucure prea mult de el datorita faptului ca l-a pierdut din cauza rezultatului pozitiv al testului antidopping.

Barnett a plecat din UFC si a inceput o cariera de succes in Japonia, devenind King of Pancrase inainte de a se muta la Pride Fighting Championship si apoi la Sengoku. Barnett a mai semnat un contract cu Strikeforce, infrangandu-I pe Brett Rogers si pe Sergei Kharitonov promovand in grand prix-ul din 2011 de la categoria grea. Fiind cunoscut ca “The Baby-Faced Assassin”, anul trecut a fost infrant intr-o confruntare memorabila de 5 runde de catre Daniel Cormier.

Ultima confruntare avuta de Barnett a fost in evenimentul final Strikeforce din data de 12 Ianuarie, infrangandu-l pe Nandor Guelmino printr-o strangulare in prima runda. Fiind recunoscut pentru experienta in lupta , acesta detine 20 din cele 32 de victorii ale carierei sale prin submisie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA