Natiunea MMA

Fostul campion al semi-greilor Strikeforce, King Mo Lawal, a fost concediat de Zuffa
28/03/2012

Muhammed "King Mo" Lawal, aflat o data in culmea gloriei si in ochii tuturor fanilor artelor martiale mixte a descoperit acum reversul medaliei.

La doar cateva ore dupa ce Comisia Atletica a Statului Nevada a dictat o suspendare de noua luni si o amenda de 39.000 dolari pentru depistarea pozitiva la testul anti-doping din luna ianuarie, Dana White, unul dintre actionarii Zuffa LLC - compania mama a UFC si Strikeforce - a facut public anuntul concedierii sale.

Comentariile lui King Mo, pe contul sau de Twitter, dupa anuntarea deciziei CASN ar putea sa fi fost picatura care a umplut paharul in ochii lui White.

"Cred ca Lundvall (seful CASN) a fost un rasist cand m-a intrebat daca stiu sa citesc si sa vorbesc engleza. Du-te undeva, tarfa rasista!" a scrie el pe Twitter.

Lawal, care a castigat titlul categoriei semi-grele a Strikeforce dupa ce l-a invins la puncte pe mult mai titratul Gegard Mousasi, a fost depistat pozitiv cu drostanolona dupa victoria din 7 ianuarie , prin KO, in fata lui Lorenz Larkin. El are acum la activ un palmares foarte bun de 8-1, si e destul de probabil ca isi va gasi cu usurinta de lucru dupa ce expira suspensia dictata de CASN.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA