Natiunea MMA

Fostul antrenor al lui Anderson Silva il pregateste acum pe Dan Henderson
27/07/2010

Eudardo Ferreira - www.Tatame.com

Fostul antrenor de Muay Thai al campionului categoriei mijlocii a UFC Anderson Silva, francezul Daniel Woirin se va muta in Statele Unite ale Americii. Woirin a fost rugat de Team Quest sa vina sa lucreze cu oamenii din aceasta echipa.

"Am fost invitat de un prieten al meu, Cyrelle Diabate, si am mers acolo pentru un test. L-am pregatit pe Dan Henderson doua luni de zile, si de asemenea pe Sokoudjou si Jesse Taylor. Am mers in Australia sa ii urmaresc la Impact FC. Le-a placut cum muncesc, asa ca am sa ma mut in California cu familia mea peste doua saptamani" a declarat Daniel, care a recunoscut ca nu isi paraseste Rio de Janeiro cu placere.

"Sunt putin gandit, pentru ca plec din Rio, si imi place foarte mult aici, stilul de viata...Dar stiu ca am sa am mai multe oferte de munca acolo" a incheiat francezul, care pleaca in America cu misiunea de a il pregati pe Dan Henderson in vederea luptei cu Renato Babalu Sobral in Strikeforce.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA