Natiunea MMA

Fostul CEO Strikeforce Scott Coker a fost numit presedintele Bellator MMA
19/06/2014Scott Coker incepe o noua cariera in Bellator, ca presedinte.

Kevin Kay, presedinte Spike TV a dezvaluit vestea in cadrul unei declaratii de presa de ieri. Coker il va inlocui pe Bjorn Rebney, care a parasit promotia. Venirea lui Coker coincide cu eliminarea gradual a formatului de turneu avut de Bellator.

“Suntem entuziasmati de noua conducere, mai ales ca vom incerca sa schimbam formatul turneelor, trecand  la unul traditional, care va cuprinde mai multe super-fighturi”, a declarat Kay.

Coker a fost fondatorul si CEO-ul Strikeforce, avand inceputurile in kickboxing in anul 1985. A trecut la MMA in 2006, primul eveniment avand loc in 10 Martie 2006 la HP Pavilion din San Jose, California.
Promotia a semnat un contract cu Showtime in 2009. Zuffa LLC, compania mama a UFC a cumparat mai mica sa concurenta in Martie 2011, Strikeforce continuand seria evenimentelor pana la inchiderea oficiala din Ianuarie 2013.

“Sunt mandru de realizarile avute in Strikeforce. Am avut un staff extraordinar, dara fara sprijinul celor de la Showtime am fi ramas o promotie regionala. Le sunt foarte recunoascator. Au crezut in noi”, a declarat Coker.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA