Natiunea MMA

Floyd Mayweather revine in ring pe 12 septembrie in Las Vegas
05/08/2015Speculatiile despre cand si cu cine va urca in ring Floyd Mayweather dupa Manny Pacquiao pot sa se opreasca in cele din urma.

Dupa mai multe luni in care s-au vehiculat numeroase momente si adversari posibili, ieri dupamasa, intr-o conferinta de presa au fost anuntat toate aceste detalii. Viitorul sau adversar este Andre Berto, data este 12 septembrie, iar locatia este din nou MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

"Sunt gata sa revin in ring pe 12 septembrie si sa dovedesc din nou lumii intregi ca sunt Cel Mai Bun din toate timpurile" a declarat Floyd intr-un comunicat de presa. "Am sa vin mereu cu cea mai buna tehnica a mea iar lupta cu Andre Berto nu va fi o exceptie. E un luptator tanar, cu foame de victorie, care vrea sa il detroneze pe cel mai bun. 48 de oameni inaintea lui au incercat sa faca lucru asta pana in prezent, iar in 12 septembrie am sa ii fac 49. "

La un palmares de 48-0, cu 26 de KO-uri, in varsta de 38 de ani, Mayweather e la doar o lupta distanta de a egala recordul de 49-0 a legendarului Rocky Marciano.

Berto, 30-3, cu 23 de KO-uri, are planuri sa ii strice acestuia planurile. Fratele lui, Edson Berto, este un fost luptator de MMA care a concurat la profesionism sub bannerul organizatiei EliteXC.

"Vin sa ii rup fasul lui Floyd pe 12 septembrie. Sa fiti siguri ca am sa ii ofer o provocare importanta pentru el, si nu sunt preocupat deloc de cei 48 care au incercat inaintea mea sa faca acelasi lucru. Cineva va fi facut KO, si nu am sa fiu eu. Nu vreti sa pierdeti asta."

Confruntarea dintre cei doi se va da cu centurile organizatiilor WBA si WBC pe masa.

Sursa


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA