Natiunea MMA

Floyd Mayweather Junior, condamnat la 90 de zile de inchisoare pentru violenta domestica
22/12/2011

Se pare ca in cele din urma, Floyd Mayweather Junior nu va reusi sa scape de toate acuzatiile care i s-au adus in acest an.

Boxerul profesionist, in varsta de 34 de ani, a pledat "Vinovat" pentru violenta domestica si agresiune in Las Vegas, si a fost condamnat la o sentinta de 90 de zile de inchisoare, 100 de ore in folosul comunitatii si o amenda de 2.500 $. Incidentul s-a petrecut in 2010, si l-a implicat pe campionul profesionist de box, fosta sa prietena si copii minori pe care ii aveau impreuna.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

El va incepe executarea pedepsei pe 6 ianuarie, si are sanse sa iasa dupa 30 de zile daca are un comporatament bun. Sentinta are de fapt sase luni, dar jumatate din ea a fost suspendata daca el nu va avea parte de probleme in inchisoare.

"Continua sa se bage in tot felul de probleme, dar reuseste apoi sa iasa cu fata curata" a spus procurorul de caz. "In esenta acest lucru se intampla pentru ca e cine e si reuseste sa scape nepedepsit. Cred ca singurul lucru care ii va atrage atentia va fi incarcerarea."

Conform explicatiei oficiale oferita de judecatorul care a prezidat sedinta in care "Money" Mayweather a fost condamnat, sentinta se datoreaza faptului ca acesta a recunoscut fapta si pentru ca ea sa petrecut in fata copiilor minori, care au fugit sa caute ajutor. El a mai recunoscut de asemenea ca a lovito pe aceasta si i-a sucit mana, amenintand-o totodata ca o va face sa "dispara".

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA