Natiunea MMA

Finalistul K-1 WGP 2012 Uehara Makoto invins de Gabriel Boros, din lotului national de Kempo
07/11/2012

Aflat la Tokyo, pentru a participa la Campionatul Mondial de Kempo, lotul national de Kempo a avut o comportare mai mult decat meritorie, cei 9 componenti obtinand 6 medalii: 2 de aur (Aurel Pirtea si Gabriel Boros), 2 de argint (Liviu Ionescu si Mirel Dragan) si 2 de bronz (Cristiana Stancu si Sorin Florea). Ceilalti componenti au fost Anatolie Ciumac, Albert Stoica si Alexandru Irimia.

Cea mai mare provocare a fost aceea de a-l invinge pe Uehara Mahoto, reprezentantul Japoniei, nimeni altul decat unul din cei 8 finalisti K-1 World Grand Prix 2012.

In sferturile de finala Uehara a luptat contra lui Tolea, cu care a facut o lupta echilibrata, dar pe care a reusit sa il invinga in cele din urma. In semifinala insa, Gabriel Boros a fost cel care l-a oprit din parcurs pe japonez, in urma unei reprize de prelungire, in care l-a dominat copios si i-a obligat pe arbitrii sa il declare invingator.

Natiunea MMA il felicita pe Gabriel Boros, ca si pe ceilalti reprezentanti ai Romaniei!

Echipa Natiunii MMA
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA