Natiunea MMA

Fight-cardul initial al galei GLORY 15 Istanbul, din 12 aprilie; Saki lupta la semi-grea
30/01/2014Dupa o serie de gala incununate de succes pe teritoriul american, unde organizatia GLORY incearca sa relanseze kickboxul profesionist, promotia europeana revine la originile sale pe continentul unde s-a consacrat cu adevarat.

GLORY 14 va avea loc pe 8 martie in capitala Croatiei, si va avea cap de afis confruntarea dintre eroul local Mirko "Cro-Cop" Filipovic si Remy "The Flying Gentleman" Bonjasky. Recent, oficialii organizatiei au facut publice mai multe detalii legate de urmatorul eveniment, GLORY 15.

GLORY 15 se va desfasura pe 12 aprilie in Istanbul, orasul care leaga Europa de Asia. Chiar daca Main eventul serii va fi lupta dintre Errol Zimmerman  si Ben Edwards, atentia tuturor se va dindrepta insa spre o alta parte a serii. Pe fight-cardul galei apare, asa cu e si normal avand in vedere locatia, cel mai cunoscut si mai apreciat luptator turc din istorie, Gokhan Saki. Problemele si discutiile au inceput atunci cand s-a anuntat insa ca acesta va intra in turneul categoriei semi-grele. Tyrone Spong, detinatorul actual al centurii acestei divizii de greutate s-a declarat public impotriva acestei miscari, spunand ca nu i se pare normal ca Gokhan sa primeasca dreptul de a intra in acest turneu la o alta categorie decat lupta in mod normal.

Pe langa aceasta, GLORY va incerca acum un nou sistem, prin care luptatorul care va castiga acest turneu va primi si centura de campion a categoriei, detinutat in acest moment de Tyrone Spong.

In acest moment, fight-cardul serii arata astfel:

Tournament Final Bout C: Semifinal Bout A Winner vs. Semifinal Bout B Winner
Headline Bout: Errol Zimmerman vs. Ben Edwards
Co-Headline Bout: Robin van Roosmalen vs. Marat Grigorian
Tournament Semifinal Bout B: Gokhan Saki vs. Nathan Corbett
Tournament Semifinal Bout A: Tyrone Spong vs. Saulo Cavalari

In mod oarecum ciudat, Danyio Ilunga, unul dintre cei mai buni sportivi de -95kg aflat sub contract cu GLORY nu apare pe aceasta lista. In cercurile de specialitate se discuta despre posibilitatea ca el sa primeasca dreptul de a il provoca pe campionul incoronat la Istambul intr-o gala ulterioara, dar acest lucru ar contravine exact cu noul concept pe care organizatia europeana incearca sa il impuna in galele sale, in care detinatorul titlului este desemnat in urma unui turneu si nu in urma unor lupte aleatorii alese de match-makeri.

Natiunea va va tine la curent cu toate informatiile legate de evolutia viitoare a fight-cardurilor promotie GLORY.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA