Natiunea MMA

Fight-cardul galei UFC on FOX 2 "Evans vs Davis" incepe sa prinda contur
07/12/2011

Fight-cardul galei UFC on FOX 2 are ca Main Event lupta dintre Rashad Evans si Phil Davis, pe 22 ianuarie 2012. Ea va avea loc la United Center in Chicago, Illinois si are deja o serie de lupte importante pe afis.

Dupa ce a fost gazda luptei pentru centura de campion a categoriei grele, intre campionul Cain Velasquez si Junior dos Santos, in luna noiembrie, a doua gala a seriei va avea pe afis doua confruntari pentru desemnarea principalului pretendent la titlu.

La categoria semi-mijlocie Davis in va intalni pe fostul challenger Rashad Evans, iar invingatorul dintre ei va da piept cu cel care va pleca acasa cu centura de campion dupa lupta Jon Jones vs Lyoto Machida, care se defasoara sambata seara la UFC 140. La mijlocie, Chael Sonnen va incerca sa ajunga din nou in postura de adversar al lui Anderson Silva, intalnindu-l pe Mark Munoz.

Fight-cardul galei din 22 ianuarie este, in acest moment, urmatorul:

Rashad Evans vs. Phil Davis
Chael Sonnen vs. Mark Munoz
Evan Dunham vs. Paul Sass
Michael Johnson vs. Cody McKenzie
Cub Swanson vs. George Roop
John-Olav Einemo vs. Mike Russow
Demetrious Johnson vs. Eddie Wineland

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA