Natiunea MMA

Fight-cardul galei UFC 131:"Lesnar vs Dos Santos", finalizat
04/05/2011

Dupa ce a confirmat ieri retragerea lui Rani Yahia din lupta pe care o avea programata cu Dustin Poirier in cadrul galei cu numarul 131, cea mai importanta promotie de MMA a lumii a facut astazi publica inlocuirea lui cu Justin Young in seara de 11 iunie.

Tabelul UFC 131:"Lesnar vs Dos Santos" este acum complet cu 12 lupte. Main Eventul serii va fi desigur confruntarea contand pentru categoria grea dintre Brock Lesnar si Junior dos Santos, antrenorii celor doua echipe ale Sezonului 13 din The Ultimate Fighter.

"Cigano" are un palmares aproape perfect, de 12-1 si a finalizat 11 dintre luptele sale inainte de limita. Ultima sa aparitie in Octogon a fost o victorie prin decizia arbitrilor judecatori in fata lui Roy Nelson, care i-a si dat dreptul sa lupte pentru pozitia de principal pretendent la titlul lui Cain Velasquez.

Lesnar a fost mai putin norocos in ultima sa lupta, dupa ce a fost depasit destul de rapid si intr-o maniera categorica de catre actualul campion de la categoria grea, Velasquez, la UFC 121. Fostul superstar al WWE are un palmares destul de firav in MMA, 5-2, dar patru dintre luptele sale s-au dat cu centura diviziei pe masa.

UFC 131 are loc la Rogers Arena, in Vancouver, Canada.

Fight-card

Tabelul Preliminar
Darren Elkins vs. Michihiro Omigawa
Dave Herman vs. Joey Beltran
Nick Ring vs. James Head
Anthony Perosh vs. Krzysztof Soszynski
Dustin Poirier vs. Jason Young
Chris Weidman vs. Jesse Bongeldt
Sam Stout vs. Yves Edwards

Tabelul Principal
Kenny Florian vs. Diego Nunes
Demian Maia vs. Mark Munoz
Mac Danzig vs. Donald Cerrone
Shane Carwin vs. Jon Olav Einemo
Brock Lesnar vs. Junior dos Santos

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA