Natiunea MMA

Fight-cardul galei SuperKombat Onesti, din 7 decembrie; Atodiresei lupta pentru titlul mondial WAKO
28/11/2012

Luptătorul român Ionuţ “Pitbull” Atodiresei va lupta pentru titlul mondial WAKO Pro la categoria 64,5 kilograme în gala Local Kombat de la Oneşti, programată pe 7 decembrie, după ce a fost desemnat de forul mondial drept challenger obligatoriu pentru deţinătorul centurii, spaniolul Aitor Eguzkiza. La gala unde vor lupta sportivi din 4 ţări vor fi prezenţi şi o parte dintre cei calificaţi în marea finală Superkombat, programată pe 22 decembrie.

Gala din orasul natal al Nadiei Comaneci programeaz 10 meciuri, dintre care 4 vor fi interntionale, iar alte 5 se vor disputa pentru titlul national Local Kombat, sub egida Federatiei Române de Arte Martiale de Contact, pe card fiind incluse i dou dueluri pe reguli de MMA. “Vor participa cei mai buni sportivi pe categorii din România în acest moment, mulţi dintre ei descoperiţi în ultima perioadă şi care tind să facă pasul spre circuitul Superkombat, acolo unde sunt deja Atodiresei, Lungu, Mitu şi Olar. Deşi iniţial l-am gândit ca pe un eveniment naţional, acum a devenit unul internaţional deoarece pe lângă faptul că vor participa sportivi din 4 ţări, va fi putea urmărit în direct şi în alte şase ţări din zona balcanică”, a declarat promotorul Eduard Irimia, care este presedintele Superkombat, completat de primarul municipiului Onesti, Lauren iu Neghina: “Sper că publicul din Oneşti va aprecia spectacolul din ring, iar la anul vom reuşi să organizăm din nou un astfel de eveniment.”

La gala organizat în Sala Polivalent din Onesti, vor fi prezenti si o parte dintre sportivii care vor urca în ring în marea final Superkombat, programat pe 22 decembrie. “Gala de la Oneşti va avea o dublă însemnătate. Pe lângă un eveniment spectaculos, am decis ca în gala de la Oneşti să prezentăm marea finală de pe 22, atunci când o parte dintre finaliştii K-1 vor lupta într-un eveniment pe care încerc să-l organizez la Bucureşti şi care se anunţă a fi cel mai important în Europa pe 2012 în artele marţiale. Mâine voi lua decizia finală în această privinţă”, a mai afirmat oficialul, adaugând ca americanul Mighty Mo va fi unul dintre cei care vor urmari din tribune gala de la Onesti.

Un veteran al galelor Local Kombat, Ionut Atodiresei, detinator al centurii Intercontinentale, a primit o veste bun cu numai doua saptamâni înainte de gala de pe 7 decembrie, urmând sa lupte pentru titlul mondial WAKO Pro împotriva spaniolului Aitor Eguzkiza, care detine centura de un an si jum tate. “Sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile. Este pentru a doua oară când am şansa să devin campion mondial la profesionişti şi sper ca de data asta să şi reuşesc, mai ales că lupt acasă, în Moldova”, a spus si cel poreclit “Pitbull”.

În ultimul meci de pe card, se vor înfrunta doi colosi într-un duel pe reguli de MMA, Alexandru “Muntele Bihorului” Lungu si americanul Steven “The Panda” Banks, cei doi totalizând peste 300 de kilograme.

Evenimentul programat pe 7 decembrie, de la ora 19:00, va fi transmis în direct, în România, pe Sport.ro, iar pretul unui bilet este de 30 de lei.

Iată fight-cardul galei de pe 7 decembrie de la Oneşti:

1. Titlul national Local Kombat (-60 kg)
Marius Graunte vs Florin Lupu

2. Titlul national Local Kombat (-69 kg)
Amansio Paraschiv vs Alin Pana

3. Titlul national Local Kombat (-72 kg)
Cristian Milea vs Claudiu Badoi

4. Titlul national Local Kombat (-85 kg)
Cristian Ristea vs Alexandru Nedelcu

5. Titlul national Local Kombat (-95 kg)
Dinu Hurduc vs Gabriel Flutur

6. Super-fight MMA (+96 kg)
Zsolt Balla vs Adrian Stoiti

7. Super-fight (-72,5 kg)
Phillipe Salmon (Franta) vs Adrian Mitu (România)

8. Super-fight (-75 kg)
Yasin El Hana (Franta) vs Miodrag Olar (România)

9. Titlul mondial WAKO Pro (-64 kg)
Ionut Atodiresei (România) vs Aitor Eguzkiza (Spania)

10. Super-fight MMA (+120 kg)
Steven Banks (SUA) vs Alexandru Lungu (Romania)
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA