Natiunea MMA

Fight-cardul galei GLORY 7 Milano, din data de 20 aprilie
09/04/2013Tinand cont ca GLORY 6 Istanbul s-a incheiat, urmatorul eveniment GLORY va fi in Milano, pe 20 Aprilie, si are ca main event lupta dintre Giorgio Petrosyan si Hafid El Boustati.

Acest eveniment e posibil sa fie mai bun decat GLORY 5 sau 6, in conditiile in care luptele de sub main event sunt foarte impresionante. A doua lupta ca importanta este cea dintre tinerii luptatori de la categoria grea Jhonata Diniz si Rico Verhoeven.  Dupa ce a fost infrant de Daniel Ghita in cadrul GLORY Grand Slam ce a avut loc de Anul Nou, Diniz pare totusi sa aiba sanse sa il infranga pe adversarul sau. Chiar daca este tanar, avand doar 24 de ani, Rico Verhoeven are o buna reputatie intre luptatorii de la categoria grea.

Urmatoarea lupta va fi intre cel mai bun sportiv al GLORY de la 85 kg Artem Levin si luptatorul nr. 3 de la aceeasi categorie Sahak Parparyan. Aceasta va fi prima confruntare pentru Levin la aceasta greutate, in timp ce Sahak a fost unul dintre luptatorii de top ai acestei categorii in ultimii ani. La 77 kg, Karapet Karapetyan, fiind recent invins de Alexander Stetsurenko, il va infrunta pe italianul Roberto Cocco.

Singura lupta de la 95 kg va avea loc intre australianul Steve McKinnon (nr.3 de la aceasta categorie) si sarbul Nenad Pagonis (nr. 5).

La 70 kg. vor avea loc 3 lupte. Prima va fi intre Murthel Groenhart si Robin van Roosmalen.  Yury Bessmertny coboara la categoria de 70 kg. si il infrunta pe David Kiria. De asemenea Chingiz Allazov va lupta impotriva lui Marat Grigorian.

Ultima lupta a serii va avea loc la categoria de 65 kg. intre Sergio Wielzen si Kaopon Lek.

Carduri recente ale GLORY au avut modificari de ultim moment datorita diverselor accidentari, deci nu e exclus ca si acesta sa pateasca la fel.

Lista completa e mai jos.
70kg: Giorgio Petrosyan vs. Hafid El Boustati
HW: Rico Verhoeven vs. Jhonata Diniz
85kg: Artem Levin vs. Sahak Parparyan
77kg: Karapet Karapetyan vs. Roberto Cocco
95kg: Steve McKinnon vs. Nenad Pagonis
70kg: Murthel Groenhart vs. Robin van Roosmalen
70kg: Yury Bessmertny vs. Davit Kiria
70kg: Chingiz Allazov vs. Marat Grigorian
65kg: Sergio Wielzen vs. Kaopon Lek

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA