Natiunea MMA

Fight-cardul galei Bellator 91 e acum complet
19/02/2013

Fight card-ul Bellator 91 e acum complet, conform anuntului facut luni de catre oficialii promotiei.

Gala va avea loc la Santa Ana Star Center din Rio Rancho, N.M., si are ca eveniment pricipal confruntarea dintre luptatorii de la categoria semigrea Christian M`Pumbu si Attila Vegh. Dupa cum a fost anuntat anterior,  in main card-ul serii vor mai fii si luptele semifinale ale categoriei usoare intre Will Brooks vs. Saad Awad si David Rickels vs. Jason Fischer.

De asemenea  pe main card-ul serii, care se va difuza pe Spike TV, mai exista si o lupta intre veteranul Bellator Ed West si nativul din Santa Fe, N.M. Josh Montoya, ambii de 61 kg. Luptele serii vor fii difuzate de Spike.com, marcand reintoarcerea campionului mondial la box Holly Holm, care il va infrunta pe Katie Merrill la categoria Cocos.

West a avut ultima aparitie in cusca Bellator in Aprilie 2012, pierzand la decizie in fata lui Marcos Galvao in cadrul Bellator 65. Reprezentantul Apex MMA a pierdut 3 din cele 5 lupte, incluzand o infrangere in fata campionului de la categoria Cocos din acel moment din cadrul Bellator 32.

Montoya a concurat prima data pentru promotia “King of the Cage” in timpul carierei sale de 17 lupte. Tanarul de 23 de ani detine 2 victorii consecutive, castigand lupta cu Frank Morris din August cu un stop din a doua runda.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA