Natiunea MMA

Fight-cardul galei BAMMA 12 este acum complet; Wallhead si Veach lupta la categoria semi-mijlocie
20/02/2013

Un main event intre luptatorii de la categoria semimijlocie Jim Wallhead si Matt Veach va avea loc pe tabelul principal al cadrul BAMMA 12.

Evenimentul din 9 Martie va fii locat in Metro Radio Arena din Newcastle, Anglia, cand putem sa ii mai urmarim pe luptatorii de la categoria grea Max Nunes si Marcin Lazarz. Tabelul principal al serii va fii difuzat pe ASX TV, si va avea ca Main Event lupta de la categoria usoara intre veteranul UFC Curt Warburton si Steven Ray.

Wallhead, 28, se intoarce in cusca pentru prima data de la infrangerea sa de catre Lyman Good din cadrul turneului Bellator de la categoria semimijlocie. Acea infrangere l-a oprit din obtinerea a doua victorii consecutive, castigand 10 din ultimele 12 lupte. “Judo Jim” si-a facut debutul in Asociatia Britanica de MMA in Septembrie 2011, acceptand o lupta cu Frank Trigg in cadrul BAMMA 7 cu doar 4 saptamani inainte.

El si-a mentinut pozitia de invingator in reusita din fata veteranul Strickeforce Joey Villasenor in doar 48 de secunde in cadrul BAMMA 8.

Veach, 31, a parasit UFC in 2010 dupa cele doua submisii in fata lui Frankie Edgar si Paul Kelly. Cu toate ca a revenit cu 4 victorii consecutive, a fost infrant in fiecare din cele 2 meciuri ulterioare de catre Drew Fickett si Eric Wisely. Veach si-a reluat seria castigurilor in ultima sa aparitie, castigand cu un TKO in prima runda asupra lui Zac Kelley in 18 August.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA