Natiunea MMA

Fight-cardul complet al galei SuperKombat Torino - Raul Catinas isi face debutul in MMA
03/12/2015Cătălin Moroşanu, Raul Cătinaş, Bogdan Stoica şi Ion Pascu sunt românii care vor lupta pe 12 decembrie, la Torino, în meciurile cap de afiş ale galei speciale Superkombat de la Pala Alpitour, cea mai mare sală din Italia, unde sunt aşteptaţi peste 7.000 de spectatori.

În total, vor avea loc 10 mecuri, dintre care 6 pe reguli K-1 şi alte patru pe MMA. Dacă Moroşanu îl va înfrunta pe colosul american Maurice Jackson (2,06 metri şi 125 de kilograme), un specialist în luptele din cuşcă, în schimb, "Băiatul rău" Bogdan Stoica va da piept cu durul spaniol Damian Garcia, dublu campion european şi un veteran al circuitului K-1.

În confruntările principale pe reguli de MMA, Cătinaş îşi va face debutul cu această ocazie pe acest sistem, iar adversar va fi Janusz Dylewski, un veteran al artelor marţiale mixte din Polonia, în timp ce Ion Pascu, în prezent cel mai bine cotat luptător român de MMA, va da piept cu grecul Leonardo Sinis, neînvins la profesionişti. "E un nou început pentru mine, pe MMA mă pregătesc de aproape două luni, sunt nerăbdător să intru în ring", a spus Cătinaş, care se antrenează alături de starul UFC, Alexander Gustafsson, pentru confruntarea de la Torino.

În ring vor mai urca Amansio Paraschiv, Alexandru Negrea, Cristiana Stancu, Lucian Danilencu şi Bogdan Năstase, ciobanul din Coarnele Caprei care a făcut senzaţie în acest an cu evoluţiile sale spectaculoase. "Cu siguranţă va fi cel mai spectaculos eveniment al anului, iar pe lângă românii din Torino, sunt aşteptaţi fani din toată Italia şi chiar din ţările vecine. Tocmai de aceea, 2.000 de bilete le vom păstra pentru ziua galei, special pentru cei care vin din afara oraşului", a declarat promotorul Eduard Irimia.

Tichetele se găsesc în toate magazinele româneşti, dar şi site-urile piemonteticket.it şi ticketone.it, în timp ce gala va putea fi urmărită în direct, în România, sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20:00, pe Sport.ro.

Programul complet al galei Superkombat Ediţie Specială Torino:

1. Super Fight - Categoria uşoară (-66 kg) - reguli MMa

Maja Britvic (Croaţia) vs Cristiana Stancu (România)

2. Super Fight - Categoria mijlocie (-71 kg) - reguli K-1

Joris Bodoignet (Franţa) vs Amansio Paraschiv (România)

3. Super Fight - Categoria semigrea (-81 kg) - reguli K-1

Tudor Turcan (Rep. Moldova) vs Bogdan Nastase (România)

4. Super Fight - Categoria super cruiser (-95 kg) - Reguli K-1

Bilel Messaoudi (Franţa) vs Lucian Danilencu (România)

5. Super Fight - Categoria semigrea plus (-86 kg) - Reguli K-1

Imanol Rodriguez (Spania) vs Alexandru Negrea (România)

6. Super Fight - Categoria semigrea plus (-84 kg) - Reguli MMA

Robert Bryczek (Polonia) vs Alexander Bergmann (Suedia)

7. Super Fight - Categoria semigrea plus (-84 kg) - Reguli MMA

Leonardo Sinis (Grecia) vs Ion Pascu (România)

8. Super Fight - Categoria cruiser (-92 kg) - Reguli K-1

Damian Garcia (Spania) vs Bogdan Stoica (România)

9. Super Fight - Categoria grea (+96 kg) - Reguli MMA

Janusz Dylewski (Polonia) vs Raul Catinas (România)

10. Super Fight - Categoria grea (+96 kg) - Reguli K-1

Maurice Jackson (SUA) vs Catalin Morosanu (România)

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA