Natiunea MMA

Fight-cardul complet al galei Enfusion Live Barcelona: Roqueni vs Kyshenko, Main Eventul serii
21/01/2013

Enfusion Live anuntat un an 2013 plin de evenimente importante. Ei au anuntat un orar cu nu mai putin de zece gale, ale caror fight-carduri incep sa arate foarte bine. Pana acum a fost anuntat oficial doar cel al serii de 9 martie din Barcelona.

Main Eventul serii ii va avea in prim plan, la categoria -70kg, pe Abraham Roqueni si Artur Kyshenko. Artur vine dupa o infragere in fata lui Murthel Groenhart in finala K-1 MAX 2012, iar Roqueni a obtinut in aceeasi gala o victorie fara drept de apel in fata unui adversar mai slab, Xu Yan. Spaniolul si-a facut un nume la aceasta categorie dupa prestatia sa foarte buna in fata lui Andy Souwer, de anul trecut.

In co-Main Eventul serii, la -85kg, Sahak Parparyn in va intalni pe localnicul Cesar Cordoba, unul dintre cei mai buni kickboxeri spanioli din istorie. La 32 de ani, Cesar il va avea in fata unul dintre primii cinci luptatori de la aceasta divizie de greutate din lume, asa ca lupta se anuntat una foarte disputata.

Fight-cardul complet al galei este:

Abraham Roqueni vs. Artur Kyshenko

Sahak Parparyan vs. Cesar Cordoba

Harut Grigorian vs. Juanma Chacon

David Calvo vs. Mirko Vorkapic

Moises Ruibal vs. Tadej Toplak

Denise Kielholtz vs. Maribel Sousa

Nico Barbera vs. Ruben Almeida

German Tabuenca vs. Vardan Minsakatian

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA