Natiunea MMA

Fight-cardul complet al Finalei K-1 din Zagreb a fost facut public; Morosanu lupta cu Zhuravlev
31/01/2013

Singurul luptător român calificat în marea finală a circuitului K-1, vedeta Superkombat, Cătălin Moroşanu (34 victorii – 5 înfrângeri), şi-a aflat adversarul din primul meci al piramidei de un milion de dolari, care se va disputa într-o singură seară, pe 15 martie la Zagreb.

Cel poreclit “Moartea din Carpaţi” îl va întâlni în sferturi pe ucraineanul Pavel Zhuravlev (42 victorii – 7 înfrângeri – 1 remiză), nimeni altul decât câştigătorul circuitului Superkombat, a cărui finală a avut loc în decembrie la Bucureşti. În vârstă de 29 de ani, Zhuravlev este clasat pe locul 9 în topul mondial la categoria grea, iar în cariera sa i-a mai învins pe Gokhan Saki, Freddy Kemayo şi Ismael Londt.

Deşi iniţial nu era calificat în marea finală, în calitate de campion Superkombat 2012, ucraineanul a primit un wild-card din partea organizatorilor ca urmare a retragerii japonezului Makoto Uehara.

“Sunt mai pregătit ca niciodată. De o viaţă aştept momentul ăsta! Sunt în faţa visului meu şi mă voi bate până în ultima clipă pentru a-l îndeplini. Zhuravlev este un adversar care îmi place, stă la bătaie, va ieşi război! Vreau să câştig milionul de dolari, dar sunt mai concentrat pe pregătire acum”, a declarat Cătălin Moroşanu, care s-a calificat în turneul final al K-1 după ce l-a învins pe Paul Slowinski la K-1 Final 16 de la Tokyo, în luna octombrie.

În cazul în care îl va învinge pe ucrainean, Moroşanu îl va înfrunta în semifinale pe câştigătorul meciului dintre legendarul Mirko “Cro Cop” Filipovic şi americanul Jarrel Miller. Celelalte două sferturi programează următoarele dueluri: Ben Edwards (Australia) vs Zabit Samedov (Azerbaidjan) şi Ismael Londt (Surinam) vs Hesdy Gerges (Egipt).

Câştigătorul piramidei de 8 va pleca acasă cu un cec în valoare de un milion de dolari, în timp ce finalistul se va alege cu 300.000 de dolari, iar semifinaliştii cu câte 100.000 de dolari. Circuitul Superkombat, considerat numărul 1 în Europa, şi condus de românul Eduard Irimia, va avea nu mai puţin de trei campioni în marea finală, pe Zhuravlev, Moroşanu şi Londt, în timp ce Samedov, Edwards şi Gerges au luptat în trecut în gale organizate în România.

Comunicat de presa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA