Natiunea MMA

Fight-cardul actualizat al galei Golden Glory Word Series, dezamagitor
04/08/2010

by Fraser Coffeen 

Cu cateva saptamani in urma am raportat pe line-up ca Golden Glory a lansat pentru viitoarea Seria Lumii de MMA si kickboxing, nume precum ar fi Errol Zimmerman, Gokhan Saki, Aoki Shinya, si Paul Daley.

Despre acest eveniment s-a vorbit cateva luni dar fara prea multe informatii oficiale.In special pe partea de MMA au fost afisate mai multe nume care sunau prea frumos ca sa fie adevarate.

Acum, Golden Glory are un nou line-up si partea de MMA a fost lovita destul de tare. S-a confirmat in acest eveniment ca sunt doar trei nume interesante: Siyar Bahadurzada, Roan Carneiro, si Tommy Depret. Aoki? Plecat. Daley? Plecat.  Ca si Zaromskis Marius, Thompson Nick, si Diego Gonzalez.

Pe partea de kickboxing raman in continuare: Zimmerman, Saki, Stefan Leko, Anderson "Braddock" Silva, Brice Guidon, si Mourad Bouzidi. Iar Ruslan Karaev si Ashwin Balrak au fost scosi de pe lista.

Personal, eu cred ca acest eveniment din octombrie va avea un line-up solid pe partea de kickboxing, care este paine Golden Glory oricum, dar MMA-ul nu va fi cu adevarat reprezentat acolo.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA