Natiunea MMA

Fight cardul UFC on FUEL 9 "Gustafsson vs Mousasi" incepe sa prinda contur
12/02/2013O privire catre al 9-lea card in direct al UFC de pe Fuel TV, care va avea loc in 6 Aprilie, in Stockholm, Suedia , ne prezinta ca eveniment principal lupta dintre sportivii de la categoria semigrea Alexander Gustafsson si Gegard Mousasi.

UFC a revenit in Suedia, si biletele sunt deja epuizate. Nativul suedez, luptator la categoria semigrea Alexander Gustafsson, este din nou cap de afis in tara sa natala, de aceasta data infruntandu-l pe Gerard Mousasi, luptator la Strikeforce.  Intr-un mod foarte interesant, comunicatul de presa  eliberat de UFC prevede ca aceasta lupta va fi una cu cinci runde, dar regulile MMA din Suedia de anul trecut interzic luptele de cinci runde. Voi lua de bun cuvantul UFC, si voi presupune ca va fi o lupta cu cinci runde.

Fight card-ul este aproape complet. Sunt 11 lupte planificate pana acum, deci ar mai fi loc pentru inca una, iar ulterior va fi o chestiune de ordonare a luptelor.

Cea mai sigura lupta din top 10, in afara de evenimentul principal, este lupta dintre sportivii de la categoria cocos Brad Pickett si Mike Easton.

Pentru a lamuri orice confuzie, luptele enumerate mai jos (cu exceptia evenimentului principal), nu sunt cele oficiale. In alte cuvinte cardul postat mai jos este doar o lista de lupte. Asta nu inseamna ca Carossani / Peralta vor deschide preliminariile Facebook.

Iata cum arata cardul curent:
Alexander Gustafsson vs. Gegard Mousasi
Brad Pickett vs. Mike Easton
Conor McGregor vs. Marcus Brimage
Ross Pearson vs. Ryan Couture
Papi Abedi vs. Besam Yousef
Tom Lawlor vs. Michael Kuiper
Matt Mitrione vs. Philip De Fries
Ben Alloway vs. Ryan LaFlare
Michael Johnson vs. Reza Madadi
Adlam Amagov vs. Chris Spang
Akira Corassani vs. Robert Peralta.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA