Natiunea MMA

Fight-cardul UFC 182 "Jones vs Cormier" din ianuarie incepe sa prinda contur
22/10/2014Confruntarea dintre luptatorii la categoria grea Louis Gaudinot si Kyoji Horiguchi au fost adaugati oficial in Fight Cardul UFC 182, in seara in care campionul categoriei semi-grele Jon Jones, isi va apara centura in fata lui Daniel Cormier  in cadrul evenimentului gazduit de arena MGM Grand Garden din Las Vegas, in ziua de 3 ianuarie. Gala va mai include confruntari importante intre Hector Lombard vs Josh Burkman si Shawn Jordan vs Jared Cannonier.

Gaudinot (6-3) a fost initial declarat invingator in lupta cu Phil Harris, in luna martie a acestui an, dar un test anti-doping efectuat ulterior, a carui rezultat a iesit pozitiv, a dus la anularea rezultatelor.

Horiguchi (14-1) a castigat de 8 ori consecutiv, inclusiv debutul sau UFC la categoria de greutate cocos. El i-a depasit pe Darrell Montague si Jon Delos Reyes de la trecerea la categoria musca.

Mai jos puteti vizualiza luptele curente programate:
Campionatul UFC la categoria grea:
Jon Jones vs. Daniel Cormier
Categoria semimijlocie: Hector Lombard vs. Josh Burkman
Categoria usoara: Evan Dunham vs. Rodrigo Damm
Categoria grea: Shawn Jordan vs. Jared Cannonier
Categoria musca: Louis Gaudinot vs. Kyoji Horiguchi

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA