Natiunea MMA

Fight-cardul SuperKombat World Grand Prix 11 din 20 octombrie, in Arad
28/09/2012

Gala cu numarul 11 din istoria SuperKombat va avea loc pe 20 octombrie 2012 in cel mai mare centru comercial din Arad, Galleria. In Main Eventul serii, superstarul roman Sebi Ciobanu de la Cotnari Scorpions Iasi il va intalni pe bosniacul Dzevad Poturak. Castigatorul acestei lupte va primi dreptul de a lupta in Final Elimination-ul World Grand Prix din 10 noiembrie.

Paisprezece sportivi din opt tari se vor infrunta pentru glorie in cel mai mare eveniment de lupta din sud-estul europei, care va fi transmis live de catre Eurosport in nu mai putin de 75 de tari de pe 4 continente.

Goran Radonjic (Muntenegru), Steve Banks (Statele Unite ale Americii), Fikri Ameziane (Maroc) si Roman Kleibl (Republica Ceha) se vor duela pentru ultimul loc ramas liber la Final Elimination.

In lupta de rezerva a turneului, castigatorul showului "Bodyguard - Fortele speciale", Razvan Ghita, va da piept cu ucrainianul Dmitri Bezus.

In superfighturile serii, cel mai greu luptator de stand-up din lume, Alexandru Lungu (165 kg) il va intalni pe veteranul american Deutsch Pu'u (125 kg), iar Andrei Stoica va avea un oponent din Croatia, Tony Milanovic.

Tot in cadrul aceleiasi gale, SuperKombat va acorda un titlu national pentru castigatorul luptei dintre Miodrag Olar si Adrian Mitu.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA