Natiunea MMA

Fight-cardul SuperKombat Final Elimination, pe 15 octombrie 2011 la Piatra Neamt
13/10/2011

SuperKombat pune in scena inca o gala mare, de data asta la Piatra Neamt in Moldova.

Cu ocazia inaugurarii noii Sali Polivalente din localitate, pe 15 octombrie, Eduard Irimia Promotion va organiza gala Final Elimination, unde urmeaza sa urce in ring cei mai titrati sportivi romani ai momentului.

Lucian Danilencu, reintors la lupta acasa dupa o lunga perioada petrecuta in Italia, Bogdan Stoica, refacut dupa accientarea destul de serioasa de la ultima sa participare in SuperKombat, Ionut Atodiresei, care incearca sa castige titlul WAKO Pro, Sebi Ciobanu, acasa la el in Moldova unde victoria este singura sa optiune, Ionut Iftimoaie, unul dintre veteranii kickboxului de la noi din tara, Catalin Morosanu, probabil cel mai cunoscut nume din artele martiale romanesti si "Muntele Bihorului" Alexandru Lungu vor urca in ring pentru a face spectacol atat pentru telespectatorii care vor urmari aceasta gala in direct pe Eurosport, ProTV si Sport.ro cat si pentru cei prezenti in sala.

Adversarii lor vin din numeroase tari ale Batranului Continent: din Olanda, patria kickboxului european, Grecia, tara care l-a dat lumii pe fenomenalul Mike Zambidis, Turcia, cu care noi toti si mai ales moldovenii am avut si vom avea mereu ceva de impartit, Polonia, locul unde MMA-ul european prinde tot mai mult avant, Surinam, de unde a venit Errol Zimmerman, Portugalia, o tara mica dar unde sporturile de contact sunt extrem de populare, Italia, patria adoptiva a celui mai bun kickboxer de la -70kg din lume - Giorgio Petrosyan, Maroc, care a dat lumii fenomenul numit Badr Hari si SUA, unde MMA-ul devine incet incet o religie.

SuperKombat Final Elimination va cuprinde un turneu piramidal al categoriei +96kg, unde il vom avea pe Lucian Danilencu intr-o lupta de rezerva, o confruntare pentru titlul mondial WAKO Pro cu care speram ca Atodiresei va pleca acasa si numeroase superfighturi cu cei mai buni sportivi ai nostrii in prim plan.

A, da. Ca un mic amanunt, ultimul superfight din aceasta gala, intre Alexandru Lungu si Bob Sapp se va desfasura in "limitele" categoriei +150kg!!!!!!!

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA