Natiunea MMA

Fight-cardul GLORY 23 Las Vegas incepe sa prinda contur
26/06/2015GLORY 23 e urmatoarea gala pe care cea mai mare promotie de kickbox profesionist din lume o va pune in scena, in Las Vegas pe 7 august.

Va fi ocazia perfecta pentru incoronarea unui nou Campion al categoriei semi-mijlocii, dupa ce actualul detinator al centurii - Joseph Valtellini - a fost nevoit sa renunte la ea. Nieky Holzken va primi sansa de a o duce acasa, intr-o confruntare cu Raymond Daniels, un om pe care l-a invins odata cu doar cateva luni in urma. Daniels e unul dintre putinii oameni care se poate totusi lauda cu un knockdown administrat lui Holzken in aceeasi confruntare.

Co-Main Eventul serii ii va pune fata in fata pe favoritul local Xavier Vigney si pe veteranul britanic Daniel Sam, o prezenta fregventa si in ringurile SuperKombat. Sam este unul dintre oamenii care face "selectia" celor care ajung in elita kickboxului profesionist mondial, si chiar daca o victorie in fata lui nu ii garanteaza lui Xavier un loc in Top 10, va legitima cu siguranta prezenta lui in randul greilor care trebuie urmariti in continuare.

Pe acealasi fight-card va fi organizat un Turneu de Calificare la categoria mijlcoie, dar pana acum nu se cunosc decat doua nume pentru el, Casey Green si Dustin Jacoby.

Una dintre cele mai interesante lupte ale serii va fi insa sub forma unui SuperFight intre spectaculosul olandez Murthel Groenhard, de la Mike's Gym in Amsterdam, si Chad Sugden.

Pas cu pas, GLORY 23 se anuntat o gala tot mai mare, asa cum de acum ne-au obisnuit oamenii care o conduc.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA