Natiunea MMA

Fight-cardul GFC Dubai e acum oficial: Sebi Ciobanu lupta cu Gokhan Saki in Main Event
16/03/2015Mult asteptata revenire in ring a lui Gokhan Saki se va produce pana la urma nu intr-o gala sub bannerul GLORY, ci intr-un eveniment pus in scena de promotia GFC in Dubai pe data de 17 aprilie. Adversarul sau va fi nimeni altul decat sportivul pregatit de Mihai Constantin la Clubul Cotnari Scorpions din Iasi, Sebi Ciobanu. Este fara discutie cea mai dificila lupta din cariera lui Sebi, care va da piept cu sportivul pe care multa lume in considera cel mai bun greu din lume in acest moment. Va fi insa si o foarte buna oportunitate pentru el de a arata lumii intregi nivelul sau de pregatire, iar o prestatie frumoasa, chiar si in cazul unei infrangeri ii poate aduce numeroase alte oferte de lupta in alte organizatii mari de pe mapamond.

Pe acelasi fight-card, GFC va pune in scena un turneu de patru sportivi la categoria grea. Castigatorul acestuia va primi dreptul de a lupta in turneul final de opt, ce se va desfasura la sfarsitul acestui an si in care deja sunt calificati Badr Hari si Ismael Londt.

Un amanunt interesant este faptul ca cei patru grei care vor lupta in aprilie sunt mai degraba semi-grei care au urcat in categorie. In aceasta situatie este in special Ilunga, care a detinut la un moment dat centura de la categoria -95kg a It's Showtime, iar apoi a fost pretendent la titlul GLORY la aceeasi divizie de greutate.

In acest moment, fight-cardul galei GFC DUbai din 17 aprilie este urmatorul:

Heavyweight 4 Man Tournament
Steve Mckinnon VS Zabit Samedov
Jafar Ahmadi VS Danyo Ilunga
Superfights
Gokhan Saki VS Sebastian Ciobanu
Ismael Lazaar VS Fatih ulusoy
Andre Meunier VS Naoufal Benazzous

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA