Natiunea MMA

Fight Code continua Turneul Dragonilor la Minsk, pe 14 aprilie
02/04/2012

Dupa succesul inregistrat cu prima gala din circuitul Fight Code in 2012, care s-a desfasurat pe 24 martie la Milano, promotia italiana revine cu un show in Minsk, Belarus, pe 14 martie.

Showul va continua cu Turneul Dragonilor, la categoria -72.5kg. In gala din Milano, atat Mustapha Haida si Enriko Gogokhia au avansat in Final 16. La Minsk urmeaza sa se desfasoare patru lupte din Final 32 al Turneului Dragonilor, iar castigatorii vor merge mai departe de asemenea in Final 16. Castigatorul Dragons Series din 2012, Yury Bessmertny va fi unul dintre combatantii din aceasta gala, impotriva lui Edvin Erik Kibus, din Estonia.

Tot atunci pot fi urmarite si doua lupte care nu fac parte din acest Turneu. Noua stea a kickboxului est-european, Chingiz Allazov, care se antreneza cu Yuri Bessmertny, si care a trecut cu usurinta de orice adversar pe care l-a intalnit pana acum, va lupta cu luptatorul rus Dmitry Rudenko la categoria 69kg. Allazov lupta de obicei la 67 de kg, dar se pare ca a inceput sa urce in categorie, dupa ce a luptat si weekendul trecut cu Bovy la aceeasi divizie.

La 81kg, Dmitry Shakuta, unul dintre cei mai buni sportivi de la aceasta categorie din lume, il va intalni pe Igor Ljapin, din Ucraina.

In acest moment, fight-cardul arata astfel:

Dragons Final 32 Eastern Selection (72.5kg):

Vitali Nikiforov vs. Evgeni Telitsa

Maxim Smirnov vs. Dmitry Baranov

Farhat Ahmedjanov vs. Tadas Jonkus

Yury Bessmertny vs. Edvin Erik Kibus

Non Tournament Fights:

69kg: Chingiz Allazov vs. Dmitry Rudenko

81kg: Dmitry Shakuta vs. Igor Ljapin
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA