Natiunea MMA

Fight Code Budapesta: Coco Rus lupta cu francezul Freddy Kemayo
17/04/2011

Urmatoarea gala importanta de arte martiale pe teatrul european e la doar cateva saptamani distanta. Pe 1 mai, in Budapesta, Fight Code organizeaza o noua gala de kickbox.

Fight Code este una dintre companiile care, alaturi de Ultimate Glory si mai ales de It's Showtime, continua sa promoveze artele martiale de contact dupa ce gigantul japonez K-1 a intrat intr-o criza care ii poate aduce chiar sfarsitul.

Gala din Budapesta va avea ca nucleu continuarea turneului Dragonilor, in care concureaza luptatori de categoria 72.5kg, si unde au putut fi urmariti pana acum nume mari ca Yoshihiro Sato, Armen Petrosyan, Dzabar Askerov, Cosmo Alexandre si mai ales Giorgio Petrosian, considerat de multa lume drept cel mai bun luptator din lume la categoria 70kg si campion en-titre al K-1 MAX. In aceasata divizie a luptat si sportivul roman Miodrag Olar, de la Kudokai Atlassib Sibiu, care a fost invins de chiar fratele lui Giorgio, Armen.

Sportivul roman Corneliu "Coco" Rus il va intalni pe castigatorul K-1 World Grand Prix in Bucharest, francezul Freddy Kemayo, intr-unul dintre super-fighturile serii de 1 mai.

Lista completa a confruntarilor din aceasta gala este:

Dragon Tournament

Halim Issaoui [Maroc] vs Simon Chu [United Kingdom]

Luka Tomic [Croatia] vs Norbert Balogh [Hungary]

Juri Bessmertny [Belarus] vs Selmedin Didic [Switzerland]

SUPER-FIGHTS

Vitaly Akhramenko [Belarus] vs Gyorgy Mihalik [Hungary]

Mladen Brestovac [Croatia] vs Tihamer Brunner [Hungary]

Corneliu "Coco" Rus [Romania] vs Freddy Kemayo [France]

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA