Natiunea MMA

Fight Cardul galei Dynamite!!2010, confirmat oficial aproape in totalitate
23/12/2010

Traditia japoneza de a anuntat fight cardurile in ultimul moment este respectata din nou. Fighting and Entertainment Group, compania mama a K-1 si DREAM si organizatoarea de acum clasicei gale Dynamite, a anuntat intr-o conferinta de presa tinuta aseara luptele care pot fi vazut in Ajunul Anului Nou in Saiatama, Japonia.

Pe langa lupta pentru titlul categoriei pana intre campionul Bibiano Fernandes si Hiroyuki Takaya si cea pentru centura categoriei semi-mijlocii intre campionul Marius Zaromskis si Kazushi Sakuraba, FEG a mai confirmat oficial si confruntarile dintre Satoshi Ishii vs. Jerome Le Banner, Sergei Kharitonov vs. Tatsuya Mizuno, Shinya Aoki vs. Yuichiro Nagashim, Kyotaro Fujimoto vs. Gegard Mousasi si Tatsuya Kawajiri vs. Josh Thomson.

Anuntul cel mai important a parut insa sa fie participarea campionului categoriei grele a Strikeforce si detinatorul centurii K-1 World Grand Prix 2010, Alistair Overeem la gala Dynamite!!2010. Desi un oponent nu a fost inca desemnat oficial, este posibil ca, in functie de cat de bun adversar va avea Alistair in ring, lupta sa conteze pentru titlul categoriei grele a DREAM. Exista deja zvonuri despre posibilitatea ca Bobby Lashley sau Todd Duffee sa ajunga sa dea piept cu monstruosul olandez, dar se pare ca anuntul oficial nu va fi facut decat undeva saptamana viitoare.

O lupta ciudata care si-a facut loc pe fight cardul galei din 31 decembrie este cea dintre Bob Sapp si Shinichi Suzukawa, care va avea loc sub regulile Inoki Genome Federation, prezidata de celebrul Antonio Inoki. Desi o confruntare care probabil ii va multumi pe spectatorii prezenti (japonezii sunt mari amatori de wrestling profesionist), comunitatea internationala de arte martiale in general si de MMA in special va lua cu siguranta o pauza din vizionarea galei atunci cand cei doi vor urca in ring.

In acest moment, fight cardul galei Dynamite!!2010 arata astfel:

Dynamite!! 2020
31 decembrie, 2010
Saitama Super Arena in Saitama, Japan

Lupta pentru Titlul Categoriei Pana a DREAM
Bibiano Fernandes vs. Hiroyuki Takaya

Lupta pentru Titlul Categoriei Semi-mijlocii a DREAM
Marius Zaromskis vs. Kazushi Sakuraba

Alistair Overeem vs. TBA
Satoshi Ishii vs. Jerome Le Banner
Sergei Kharitonov vs. Tatsuya Mizuno
Shinya Aoki vs. Yuichiro Nagashim
Kyotaro Fujimoto vs. Gegard Mousasi
Tatsuya Kawajiri vs. Josh Thomson
Kazuyuki Miyata vs. Caol Uno
Hideo Tokoro vs. Kazuhisa Watanabe
Jason High vs. Hayato Sakurai
Akiyo "Wicky" Nishiura vs. Tetsuya Yamato
Hiroshi Izumi vs. Ikuhisa "Minowaman" Minowa
Katsuaki Furuki vs. Andy Ologun

Lupta pe reguli IGF Pro Wrestling
Bob Sapp vs. Shinichi Suzukawa

www.cagepotatoe.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA