Natiunea MMA

Fight Cardul galei "Cro Cop Final Fight"din 10 martie: Daniel Ghita lupta cu Serghei Lascenko
26/01/2012

Intr-o conferinta de presa sustinuta saptamana aceasta la Zagreb, fight-cardul galei "Cro Cop Final Fight" a fost in cele din urma facut public.

In ciuda numelui galei, ea nu va aduce ultima lupta a lui Mirko, ci doar revenirea sa in lumea kickboxului impotriva unei alte legende a acestui sport, Ray Sefo. Evenimentul va avea loc la Zagreb Arena, in capitala Croatiei, o sala care poate gazdui pana la 24.000 de spectatori. Iar Fight Cardul serii va fi pe masura.

Daniel Ghita lupta cu castigatorul de anul trecut al piramidei SuperKombat World Grand Prix, Sergei Lascenko intr-o confruntarea demna de topurile categoriei grele pentru orice promotie de kickbox profesionit din lume.

 Invinsul lui Sergei din Finala SuperKombat, Ismael Londt, il va intalni pe binecunoscutul bosniac Dzevad Poturak, si el un obisnuit al galelor mari din lumea K-1 in ultimul timp.

Mladen Brestovac, si el un sportiv cunoscut de publicul roman dupa mai multe aparitii in circuitul promovat de Edi Irimia, il va intalni pe Mourad Bouzidi intr-o alta confruntare de la categoria grea. Si campionul categoriei -85kg a It's Showtime Sahak Parparyan (care lupta sambata seara in gala ITS Leeuwarden cu Bouzidi) va putea fi urmarit la Zagreb, dar numele adversarului sau nu a fost facut public inca.

In acest moment, Fight-Cardul galei arata astfel:

Mirko Cro-Cop vs Ray Sefo

Igor Jurković vs Freddy Kemayo

Daniel Ghita vs Sergei Lascenko

Mladen Brestovac vs Mourad Bouzidi

Dževad Poturak vs Ismael Lundt

Mladen Kojundžić vs Marin Došen

Agron Preteni vs Guy Pacome Assi

Stefan Jelić vs Michael Duut

Miran Fabjan vs Ivan Posavec

Sahak Paparyan vs TBA

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA