Natiunea MMA

Fight Cardul final al galei It's Showtime Amsterdam 2, din 12 septembrie
07/09/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

 

It's Showtime revine in actiune in acest weekend pentru prima data dupa gala de la Amsterdam Arena din luna Mai. Duminica, 12 septembrie, ei vor organiza o gala la Sporthallen Zuid, cu un fight-card foarte puternic, asa cum ne-au obisnuit deja. Au fost cateva schimbari de la anuntarea initiala a acestei gale, iar pana la urma luptele vor fi urmatoarele:

Tabelul Preliminar
Joep Beerepoot VS Murthel Groenhart
Ramzi Tamiditi VS Imro Main
Kem Sitsonpeenong VS Rachid Belaini
Ricardo van den Bos VS Rico Verhoeven
Leroy Kaestner VS Youness El Mhassani
Chris van Venrooy VS Mosab Amrani

Tabelul Principal
Robin van Roosmalen VS William Diender
Volkan Duzgan VS Stefan Leko
Rustemi Kreshnik VS Hesdy Gerges
Mohammed Medhar VS Gago Drago
Lhoucine "Aussi" Ouzgni VS Nieky Holzken

It's Showtime World Title 61 kg max:
Sergio Wielzen vs Michael Peynaud

Imbucuratoare este prezenta lui Khem Sitsongpeenong, unul dintre cei mai buni luptatori de 70kg din Tailanda la ora actuala. El isi face revenirea in galele promotiei olandeze dupa ce a luptat ultima data cu campionul mondial al K-1 MAX, Giorgio Petrosyan la inceputul acestui an. El lupta cu Rachid Belani, intr-o lupta care merita cu adevarat urmarita.

Pe Tabelul Principal, e de astepta ca Nieky Holzken si L'houcine Ouzgani, supranumit "Aussi", sa produca spectacol. Holzken e un luptator care, desi nu este apreciat la adevarata lui valoare in afara Europei, a reusit un palmares spectaculos, de 13-1 in ultimii doi ani, inregistrand singura infrangere in fata lui Buakaw Por. Pramuk, dar reusind totodata victorii spectaculoase, printre care se numara si cea in fata campionului categoriei 77kg din It's Showtime, si detinator al Cupei Regelui Tailandei la Muay Thai, Cosmo Alexandre. Desi nu este la fel de cunoscut, Aussi este un luptator plin de talent, care a arata foarte bine la showul Amsterdam Fight Club, si urmeaza sa lupte cu Cosmo Alexandre pentru titlul sau.

Gago Drago isi face si el revenirea in It's Showtime, intr-o lupta cu Mohammed Medhar. Gago aduce intotdeauna lupte spectaculoase, si nu cred ca aceasta va fi o exceptie. Hesdy Gerges va urca pentru prima data in ring dupa ce a castigat, prin descalificarea adversarului, titlul categoriei grele de la Badr Hari. El lupta cu Rustemi Kreshnik.

Tot in 12 septembrie, It's Showtime isi va incorona primul campion al categoriei 61kg, care va fi castigatorul dintre Michael Peynaud si Sergio Wielzen. Foarte cunoscuti fanilor, Willian Diender si Stefan Leko vor urca si ei in ring, intr-o gala care promite sa nu dezamageasca la nici un capitol.


 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA