Natiunea MMA

Festival al sporturilor de contac: Sengoku Soul of Fight incepe sa prinda contur
15/11/2010

www.nightmareofbattle.com

Prima conferinta de presa a Soul of Fight a avut loc astazi.

Gala din 30 decembrie, asa cum a fost anuntata initial, este un joint venture intre compania mama a Sengoku Raiden Championship, World Victory Road, si Asociata Japoneza de Arte Martiale. Nu face parte din seria evenimentelor SRC.

Trei lupte au fost anuntata pentru aceasta gala. Finala turenului SRC al categoriei semi-mijlocii, intre Yasubey Enomoto si KTaro Nakamura si cele doua semifinale alte turneului categoriei pana Asia, Manabu Inoue vs Shunichi Shimizu si Akitoshi Tamura vs Taiyo Nakahara.

Sunt planuiti sa participe la aceasta gala nume importante din artele martiale japoneze ca Kazuo Misaki, Akihiro Gono, Hiroshi Izumi, Masanori Kanehara, Yoshihiro Nakao, Kazunori Yokota si Maximo Blanco.

Festivalul, care va fi transmis in Japonia pe pay-per-view, urmeaza sa contina 10 lupte de stand-up, 4 sau 5 confruntari feminine, 10 lupte de MMA ale Sengoku si 3 lupte de MMA intre luptatori proveniti din diferite stiluri (karate, judo, jiu-jitsu, taekwondo, sambo etc) care vor purta uniformele distinctive ale stilului pe care il reprezinta.

Cele 10 lupte de stand-up vor fi organizate pe reguli de K-1, Kickbox si Muay Thai.

Presedintele Fighting and Entertainment Group, Tanikawa, a fost si el prezent la aceasta conferinta de presa si a anuntat ca gala Dynamite!!2010 va fi mai compacta in acest an, cu aproximativ 10 lupte (in general de MMA) pe fight-card. El a mai declarat ca vrea sa coopereze cu Segoku si sa faca schimb de luptatori, mentionand ca il urmareste pe Mizuto Hirota.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA